نفت امروز / به نقل از شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی، حمید ایزدی گفت: در این مدت، ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار بشکه میعانات گازی و یک میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه نفت نیز در این شرکت تولید شده است.
وی گفت: به منظور تحقق تولید تکلیفی نفت و گاز در سال ۱۳۹۸ بهخصوص چهار ماه پایانی این سال، بهرهبرداری از هشت حلقه چاه ضروری است و برای تحقق برنامه تولید تکلیفی شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی در پنج سال آینده، حفاری، نصب تسهیلات سرچاهی و احداث خطوط لوله جریانی ۱۲ حلقه چاه در دستور کار قرار دارد.
به گزارش شرکت نفت مناطق مرکزی ایران، با توجه به افت فشار طبیعی مخازن و فشار جریانی چاههای میدانهای کنگان، نار، وراوی و هما و برای استمرار تولید صیانتی و بهینه از آنها احداث و راهاندازی ایستگاه تقویت فشار کنگان، تسریع در طرح بازآرایی (Revamping) کمپرسورهای ایستگاه تقویت فشار نار و احداث ایستگاه تقویت فشار گاز در میدانهای وراوی و هما ضروری است.
شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی تا پایان بهمن ماه امسال برای تثبیت تولید و انجام تعهدات تکلیفی خود در بخش مهندسی بهرهبرداری، حدود ۲ هزار و ۷۹۴ مورد فعالیت از جمله اسیدکاری گسترده، اسیدکاری توسط دستگاه لوله مغزی سیار، مسدودسازی توسط دستگاه لوله مغزی سیار، احیای با نیتروژن توسط دستگاه لوله مغزیسیار، رفع مانع و تمیزسازی ستون چاه، انواع آزمایشهای درون چاهی، تزریق دورهای مواد ضدخوردگی و آزمایش کامل چاه با تفکیکگر سیار برنامهریزی کرده و انجام داده است.
برخی از طرحها و پروژههای در حال مطالعه، ارزیابی، اجرا و احداث شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی شامل طرح افزایش تولید از میدان آغار طی دو فاز، طرح توسعه پالایشگاه فراشبند، پروژه احداث خط لوله کمکی (لوپ) ۱۲ اینچ دالان، طرح بازآرایی ایستگاه تقویت فشار گاز نار، احداث مرکز تفکیک تابناک، احداث ایستگاههای تقویت فشار هما و وراوی و احداث ایستگاه تقویت فشار سرخون است.
شرکت بهرهبرداری نفت و گاز زاگرس جنوبی بزرگترین شرکت زیر مجموعهشرکت نفت مناطق مرکزی ایران است. هماکنون این شرکت دارای ۹ میدان گازی فعال آغار، دالان، نار، کنگان، سرخون، تابناک، هما، وراوی، شانول و دو میدان نفتی فعال به نامهای سعادتآباد و سروستان است. گستره عملیاتی این شرکت در استانهای فار، بوشهر و هرمزگان بوده که در آینده با بهرهبرداری از میدانهای اکتشافی جدید، به استانهای کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال و بختیاری نیز توسعه مییابد.