printlogo


تشریح عملکرد و برنامه‌های مدیر سابق و جدید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی
آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار شد
آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی برگزار شد
کد خبر: 147130 تاریخ: 1401/2/31 18:06
آیین تودیع و معارفه مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی با حضور جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برگزار شد.

به گزارش نفت امروز، در این آیین که امروز (شنبه، ۳۱ اردیبهشت‌ماه) برگزار شد، ضمن نکوداشت خدمات و قدردانی از تلاش‌های ارزنده کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به ویژه در تأمین سوخت زمستانی و مدیریت اختلال سامانه هوشمند سوخت در آبان‌ماه گذشته و سخنرانی وی درباره اقدام‌های انجام شده، علی اکبر نژادعلی، مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی به ارائه برنامه‌های خود برای مدیریت این شرکت مهم در زنجیره تأمین و توزیع سوخت کشور پرداخت.

جلیل سالاری، مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران نیز در این آیین ضمن قدردانی از زحمات ویس کرمی در دوران تصدی سمت مدیرعاملی این شرکت، طی سخنانی نسبت به ارائه برنامه و نقشه راه توسعه این صنعت در آینده اقدام کرد.

در سوخت رسانی سربلند بودیم

کرامت ویس‌کرمی، مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در این آیین ضمن ارائه گزارشی از اقدام‌های انجام شده در حوزه سوخت رسانی طی دوره مسئولیت خود گفت: شرکت ملی پخش با ۹۴ سال سابقه، همواره نقش بی‌بدیلی در تأمین و امنیت انرژی کشور داشته است.

وی مجموعه کارکنان شرکت ملی پخش در تأمین مطلوب و به موقع سوخت در شرایط مختلف و در زمان بحران را بسیجی‌وار و انقلابی نام برد و افزود: برآیند تلاش مجموعه شرکت ملی پخش و شرکت‌های بالادستی این بوده که خدمات مطلوب سوخت‌رسانی داشته باشیم و این موفقیت جرء افتخارات برای این مجموعه است.

مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی تأمین سوخت زمستانی را یکی از محوری‌ترین و جز اولویت‌های کاری این شرکت برشمرد و گفت: در شش ماهه نخست سال ذخیره‌سازی انجام می‌شود و در شش ماه دوم با توجه به تأمین سوخت مایع نیروگاه‌ها و هماهنگی‌ها با مجموعه بالادستی، این رسالت خطیر به منصه ظهور می‌رسد.

ویس کرمی کلیدی‌ترین کارهایی که هر سال بهتر از سال قبل انجام می‌شود را تأمین سوخت زمستانی نیروگاه‌ها نام برد و با اشاره به سهمیه‌بندی بنزین در ۲۴ آبان‌ماه سال ۹۸  اظهار کرد: با اجرای سهمیه‌بندی و کاهش مصرف بنزین و همچنین شیوع کرونا و منع ترددها با افزایش ذخیره سوخت در انبارها مواجه شدیم که با توجه به موانع موجود در افزایش و سرمایه‌گذاری در ظرفیت‌سازی و ساخت انبارها، این مهم نیز به خوبی انجام شد و در این زمینه نیز کارکنان شرکت ملی پخش خوش درخشیدند و توانستیم میزان ذخایر را با صادرات کاهش دهیم.

وی در بخشی از سخنان خود توجه ویژه به بخش حمل و نقل در حوزه ریلی، جاده‌ای و دریائی را مورد تأکید قرار داد و گفت: چالش‌ها و دغدغه‌هائی در حوزه حمل و نقل وجود داشت و این موارد ناوگان حمل و نقل را از ۱۵ هزار به ۹ هزار دستگاه رسانده بود که خوشبختانه با افزایش کرایه حمل و توجه بیش از پیش به این ناوگان شرایط بهتری به وجود آمد تا از خروج این ناوگان در زمینه سوخت‌رسانی جلوگیری به عمل آید.

مدیرعامل سابق شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی الکترونیکی شدن توزیع سوخت (نفت سفید و گازمایع) را یکی از اقدام‌های برجسته در دو سال اخیر نام برد و گفت: سامانه درخواست فرآورده‌های نفتی (سدف) با کمک و همکاری واجا و تشکیل نشست‌های پیاپی با کارشناسان مرتبط به نتیجه مطلوبی رسید و این امر در برطرف کردن مسائل و مشکلات توزیع سوخت که به صورت سنتی انجام می‌شد، نیز کمک شایانی کرد.

طرح کهاب اجرایی می‌شود

علی اکبر نژادعلی، مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی نیز در این آیین با اشاره به بیانات اخیر رئیس جمهور و وظایف ۱۲ گانه محوله که تکلیف و ابلاغ شده است، گفت: شرکت ملی پخش یکی از پرمشغله‌ترین و متعهدترین شرکت‌ها در بین مجموعه وزارت نفت است که نیازمند توجه بیش از پیش مسئولان بالادستی به‌ویژه در بحث ارتقای پایه‌های سازمانی با توجه به حجم کار و حساسیت نوع کار است.

وی توجه به محیط زیست را یکی از موارد اساسی و جزء اولویت ها برشمرد و به طرح کهاب اشاره کرد و گفت: با برنامه‌ریزی دقیق اجرای این طرح جز برنامه‌های اجرائی و مهم به شمار می‌آید.

مدیرعامل جدید شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی مدیریت هزینه‌ها را نیز یکی دیگر از مواردی عنوان کرد که باید به آن توجه کرد و گفت: مدیریت در واقع تنها صرفه‌جوئی در هزینه‌ها نیست، بحث به موقع خرج کردن و تأمین کردن است و این نیاز به حمایت مدیریت مالی دارد تا تأمین مالی به موقع انجام شود و در اجرای پروژها مشکلی پیش نیاید.

علی اکبر نژادعلی بهبود مستمر انضباط مالی و اداری، اصلاح دستورعمل‌ها و مقررات اجرائی، تأمین نیروی انسانی با توجه به افزایش تعداد بازنشستگان و انتقال دانش و تجربیات آنان، ایجاد نشاط اداری و فضای بروز خلاقیت‌ها و همچنین بهبود معیشت کارکنان را مورد تأکید قرار داد و از استقرار نظام شایسته‌سالاری و استفاده از توان همکاران با هر گرایشی در جهت اهداف و بهبود فرآیندها، پشتیانی از بخش خصوصی در راستای اصل ۴۴ قانون اساسی، حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و مبارزه با فساد و پیشگیری از وقوع آن را به‌عنوان بخشی از برنامه‌ها و اولویت‌های کاری این شرکت نام برد. 

 
لینک مطلب: http://irnaft.ir/News/147130.html