پتروشیمی / شناسه خبر: 23241 / تاریخ انتشار : 1396/5/4 13:59
|
با سفر معاون وزیر نفت به عسلویه؛

پیشرفت اجرای 8 طرح مهم صنعت پتروشیمی بررسی می‌شود

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی امروز به منظور تسریع بخشیدن وضعیت ساخت و اجرای هشت طرح مهم در دست اجرای صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را مورد بازدید و ارزیابی فنی قرار می‌دهد.

نفت امروز /معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی امروز به منظور تسریع بخشیدن وضعیت ساخت و اجرای هشت طرح مهم در دست اجرای صنعت پتروشیمی در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس را مورد بازدید و ارزیابی فنی قرار می‌دهد.

به گزارش نفت امروز به عسلویه، «مرضیه شاهدایی» مدیرعامل و «علی محمد بساق زاده» مدیر کنترل تولید شرکت ملی صنایع پتروشیمی در سفری دو روزه با حضور در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس آخرین وضعیت مهمترین طرح های در دست ساخت در فاز یک و دو منطقه پارس را مورد بازدید قرار می دهند.
بر این اساس امروز شاهدایی معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی از آخرین وضعیت طرح‌های در دست اجرایی همچون نیروگاه و ایستگاه گاز پتروشیمی داوند، پتروشیمی مرجان، سبلان، کیمیای پارس خاورمیانه، دنا، آبگیر پتروشیمی دماوند، فاز یک توسعه واحد تولید متانول پتروشیمی بوشهر و فاز سوم توسعه پتروشیمی پردیس را مورد ارزیابی قرار دهند.
علاوه بر این در حاشیه بازدید از سایت و کارگاه‌های ساخت طرح‌های جدید صنعت پتروشیمی در عسلویه قرار است، مدیران و مجریان طرح‌های در دست اجرا مهمترین مشکلات و چالش های پیش روی ساخت، تکمیل و بهره برداری پروژه ها را تشریح و سپس برای رفع مشکلات و تسریع بخشیدن به روند اجرای پروژه‌ها با حضور مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی تصمیم گیری شود.
به گزارش نیپنا، پیش بینی می‌شود امسال پنج طرح جدید دیگر در صنعت پتروشیمی شامل فاز سوم توسعه پتروشیمی پردیس با ظرفیت تولید یک میلیون و 755 هزار تن اوره و آمونیاک و یک میلیون و 650 هزار تن ظرفیت محصولات قابل فروش، پتروشیمی کاوه با ظرفیت تولید و قابل فروش دو میلیون و 310 هزار تن متانول، فاز اول پتروشیمی بوشهر با ظرفیت تولید چهار میلیون و 111 هزار تن و یک میلیون و 776 هزار تن ظرفیت محصولات قابل عرضه، پتروشیمی مرجان با ظرفیت تولید و قابل فروش یک میلیون و 650 هزار تن متانول و فاز اول پتروشیمی پترو کیمیای ابن سینا با ظرفیت تولید و فروش 23 هزار تن انیدرید مالئیک در مدار بهره برداری قرار بگیرند.
با بهره برداری از این پنج طرح در مجموع سالانه حدود 9 میلیون و 850 هزار تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی ایران افزوده می شود که با کسر تولید بین مجتمعی و خوراک واحدها، حدود هفت میلیون و 409 هزار تن محصول قابل عرضه در صنعت پتروشیمی ایران تولید خواهد شد.
بر این اساس پیش بینی می‌شود تا پایان سال 96 در مجموع ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی ایران به مرز 72 میلیون تن در سال افزایش یابد.


 

کلیدواژه

معاون وزیر نفت

عسلویه؛

صنعت پتروشیمی

ارسال نظرات

captcha
آخبرین اخبار
پربیننده ترین ها